Tre historier om utveksling

Foto: Marie Svendsen Nerheim

Foto: Marie Svendsen Nerheim

I denne utgaven av Socius presenterer Studieliv tre historier om utveksling, nemlig tre jenters opplevelser fra Istanbul, Berkeley og Cape Town. Som sosiologistudent kommer man ofte til et punkt hvor man må ta stilling til dette studietilbudet, hvor man veier kostnader og gevinster opp mot hverandre. Alle steder har sine særegenheter og opplevelser, både innenfor og utenfor campus. En by har både negative og positive trekk, som i sin helhet bidrar til at man som sosiolog og individ blir mer kreativ, kompetent og kompleks.  Karoline, Solveig og Marie har studert på tre ulike kontinenter, og har dermed tre ulike historier. Så hvis du er en av dem som står foran spørsmålet om utveksling eller ikke, kan det være verdt å lese deres opplevelser som sosiologistudent i utlandet.

 

Foto: Karoline Pedersen

Foto: Karoline Pedersen

 

Foto: Solveig Kristine Holtvedt

Foto: Solveig Kristine Holtvedt