Arrangementsforeningen Eilert: En studentforening for deg!

En studentforening er veien inn i det sosiale på ett studie. Her kommer en forklaring på hvem vi er, hva vi gjør og ikke minst hvorfor du burde være med!    

Arrangementsforeningen Eilert består av alle oss som jobber for at det faglige og sosiale miljøet på sosiologi skal være så bra som mulig. Vi er en sammensatt forening, som sammen arrangerer fester, arbeidslivsarrangementer, infomøter, studieturer, filmvisninger og foredrag. Alt dette for at studietiden på sosiologi skal bli en så sosial og hyggelig opplevelse som mulig for alle.

Eilert består av undergrupper som Eventutvalget, Arbeidslivsgruppen, Sosiologisk filmklubb og Sosiologisk forum. De interne gruppene holder egne møter for å planlegge kommende arrangementer, samles også hele foreningen ved ledere til jevnlige møter for å informere hverandre. Vi har også en PR- gruppe som sørger for at Eilerts arrangementer promoteres og nås ut til flest mulig av sosiologi studentene, samt en økonomisjef som holder styr på budsjetter og kostnader.

Noen av våre årlige arrangementer består av at vi for eksempel hvert vår- semester arrangerer en studietur. Den har tidligere gått til for eksempel Amsterdam, Berlin og Barcelona. Dette pleier å være en stor suksess, hvor turen består av en god blanding av faglige og ikke faglige happenings.

Hver torsdag har vi også noe vi kaller terte- torsdag hvor Eventutvalget inviterer alle sosiologi studenter til en kakebit og en kopp kaffe i det sosialerom.

Målet med alle våre arrangementer er to delt. For det første skal det være sosialt og gi deg en tilhørighet til de andre du studerer med. Samtidig er målet vårt å arrangere arrangementer som motiverer, og viser at sosiologi er noe som er nyttig, spennende og viktig.

Gå inn på Facebook og besøk Arrangementsforeningen Eilert og LIK oss. Vi er alltid på utkikk etter nye medlemmer og nye ideer, så om du er interessert i å være med i vår forening er du hjertelig velkommen til å besøke oss på Facebook, og sende oss en melding. Dette er en flott mulighet til å skaffe seg erfaring, kontakter og ikke minst gode venner.